JAZAVČAR kratkodlaki (standardni) štenci – PRODAJA!

Profesionalna uzgajivačnica “Sretan Pas H.S. od Ivanića” FCI 10/01 uspješno se bavi uzgojem i prodajom pasa od 2001. godine. Vrhunski štenci iz naše uzgajivačnice danas rastu, žive i uživaju diljem Hrvatske, Austrije, Slovenije, Njemačke, Švicarske, Norveške, Finske, Italije i Francuske. Trenutno primamo rezervacije i najavljujemo najnovije leglo standardnog kratkodlakog jazavčara kontroliranog podrijetla i izložbenog potencijala koji su se oštenili 12.06.2018.. Štenci će biti prijavljeni u Hrvatski kinološki savez i posjedovati će rodovnice (FCI međunarodni pedigre – HKS), putovnice, odnosno zdravstvene iskaznice. Biti će cijepljeni koktelom protiv 8 bolesti uključujući štenećak, mikročipirani, tetovirani i očišćeni od parazita unutarnjih i vanjskih. Prema potrebi se može izraditi i Eksportna Rodovnica, a za inozemne kupce info da se odlično služimo engleskim jezikom, pa nas mogu kontaktirati i telefonom. Svaki kupac uz štene dobiva pismena uputstva o odgoju, uzgoju, prehrani i zdravlju šteneta.

NAPOMENA : U oglasu možete pogledati vrhunski Pro/HD VIDEO-mix prekrasnih štenaca iz našeg PREDHODNOG LEGLA od istih roditelja, naše jazavčar ljepotice Fione Jazy i oca manekenskog stasa Barija. Isto vrijedi i za fotografije.

RODITELJI:

Majka: FIONA Jazy HR 10548 JKD / ocjena eksterija – odličan – / položen IPO ispit
– vrhunska jazavčar manekenka, izravni potomak višestruko nagrađivanih pasa visoke i potvrđene kvalitete od oca Carlosa (ekst; odličan/IPO), djeda Kan Trace Keep Cool (CHM-HR i CH-HR/mladi šampion HR i šampion HR), majka Alfa (CHM-HR/mladi šampion HR), djeda Kan Trace Bad Luck (W-CH, EU-CH, PL-CH, RO-CH, BiH-CH, MK-CH/Šampionati; Svijeta, Europe, Poljske, Rumunjske, BiH i Makedonije)
link za Pro/HD video u kojem na duhovit i zabavan način predstavljamo našu ljepoticu mamu JAZY:

Otac: BARI HR 10465 JKD / ocjena eksterija – odličan – / položen IPO ispit
– vrhunski jazavčar, izravni potomak višestruko nagrađivanih pasa visoke i potvrđene kvalitete od oca Kan Trace Elmer Fudd (CH-HR/ Šampion Hrvatske) i majke Alisa Colonia Aurelia Cibale (CHM-HR/ Mladi šampion Hrvatske)

CIJENA: 2500 kn (340 €)

Jazavčari su mali, hrabri, lukavi, živahni, snalažljivi, znatiželjni i strastveno odani psi koji se mogu koristiti u svrhe lova, ali su isto tako savršeni kao kućni ljubimci koji su iznimno privrženi i odani svojem vlasniku od kojeg se u pravilu ne odvajaju. Imaju kratku dlaku koju je vrlo lako održavati. Također posjeduju zavidnu inteligenciju, te ih se uz malo truda i upornosti može naučiti puno toga.

JEDINI U HRVATSKOJ i vrlo moguće i većem dijelu Europe u našoj branši omogućavamo profesionalni HD VIDEO u kojem na audiovizuelno efektan i zabavan način prezentiramo naše štence. Na taj način Vam pružamo priliku da odaberete svog budućeg ljubimca čak i ako nas niste u mogućnosti posjetiti. Dođite osobno ili odaberite svog ljubimca uz pomoć našeg odličnog videa, a mi ćemo Vam prema dogovoru psa dostaviti. Želite li osobno doći uz najavu štence možete bez obveze pogledati u našoj uzgajivačnici, te se ujedno uvjeriti da je okruženje, komfor, pažnja i ljubav koju mi pružamo svojim ljubimcima i njihovim štencima na dokazano visokoj razini. Zato Vam garantiramo da uz sve vrhunske karakteristike naših pasa kod nas kupujete prije svega zadovoljnog, zdravog, veselog, smirenog, privrženog i ”Sretnog Psa”.

Svim prijašnjim i budućim vlasnicima pasa iz naše uzgajivačnice smo na raspolaganju svaki dan sa savjetima o prehrani, zdravlju i odgoju pasa. U praksi nam se i nakon nekoliko godina javljaju naši zadovoljni kupci u potrazi za korisnim savjetima za koje znaju da će ih dobiti od ”Sretnog Psa” jer ako pratite ”Sretnog Psa” i ”Sretan Pas” će pratiti Vas.

LOKACIJA – Uzgajivačnica je udaljena 6 km od naplatanih kućica Ivanić Grad odnosno 44 km od Zagreba. Na službenoj stranici ”Sretan Pas” uz pomoć interaktivne karte utvrdite točnu udaljenost i isplanirajte najbliži put do naše uzgajivačnice.

FACEBOOK stranica: www.facebook.com/SRETANPAS.hr
(Hrvatska/Croatia)
www.facebook.com/HAPPYDOG111/
(Europa/World)

E-mail: sretan.pas@hotmail.com

Comments are closed.