MAĐARSKA VIŽLA štenci – PRODAJA!

Profesionalna uzgajivačnica “H.S. od Ivanića – Sretan Pas” FCI 10/01 uspješno se bavi uzgojem pasa od 2001. godine. Vrhunski štenci iz naše uzgajivačnice danas rastu, žive i uživaju diljem Hrvatske, Austrije, Slovenije, Njemačke, Švicarske, SAD-a, Norveške, Italije, Francuske, Finske, Luksemburga, Češke i Mađarske. Trenutno su na prodaju prekrasni štenci mađarske vižle odličnih uzgojnih linija oštenjeni 20.08.2022., kontroliranog podrijetla i izložbenog potencijala. Štenci će biti prijavljeni u Hrvatski kinološki savez i posjedovati će Rodovnice (FCI međunarodni pedigre – HKS), EU putovnice, odnosno zdravstvene iskaznice. Biti će cijepljeni koktelom protiv 8 bolesti uključujući štenećak, mikročipirani, te očišćeni od unutarnjih i vanjskih parazita. Prema potrebi se može izraditi i Eksportna Rodovnica. Za inozemne kupce prilikom preuzimanja šteneta biti pripremljeni svi potrebni dokumenti za prelazak granice. Svaki kupac uz štene dobiva stručna pismena uputstva o odgoju, uzgoju, prehrani i zdravlju šteneta.

Štenci se mogu doći vidjeti. Štenci se mogu preuzeti 15.10.2022.

Za nove videe javite se na whatsup 098 877 255 (+385 98 877 255)

Ovdje možete vidjeti videe i fotografije iz prijašnjih legla:

 RODITELJI :
OTAC: VITEZ – ocjena eksterijera: Odličan (5), IPO položio.
Rodovnica mađarska vižla VITEZ
Rodovnica mađarska vižla VITEZ
MAJKA: BISA – ocjena eksterijera: Odličan (5), IPO položila.

MAĐARSKA VIŽLA BISA 02

MAĐARSKA VIŽLA BISA 01

Mađarske vižle se mogu koristiti u svrhe lova, te su isto tako savršeni kao kućni ljubimci. To su psi koji se slažu sa svim ostalim pasminama i ne pokazuju nikakve znakove agresivnosti. Miroljubivi su te jedni od najodanijih pasa na svijetu koji su iznimno privrženi svojim vlasnicima. Jako su inteligentni i poslušni, a prema djeci se ponašaju kao prijatelji i čuvari. Vrlo ih je jednostavno održavati zbog kratke dlake.

JEDINI U HRVATSKOJ i vrlo moguće i većem dijelu Europe u našoj branši omogućavamo profesionalni HD VIDEO u kojem Vam na audio-vizualno efektan i zabavan način prezentiramo svakog našeg vrhunskog štenca pojedinačno ili štence iz predhodnih legla. Na taj način Vam pružamo priliku da odaberete svog budućeg ljubimca čak i ako nas niste u mogućnosti posjetiti. Želite li osobno doći uz najavu možete bez obveze pogledati štence u našoj uzgajivačnici, te se ujedno uvjeriti da su okruženje, komfor, pažnja i ljubav koju mi pružamo našim ljubimcima i njihovim štencima na dokazano visokoj razini. Zato Vam garantiramo da uz sve vrhunske karakteristike naših pasa kod nas kupujete prije svega zadovoljnog, zdravog, veselog, smirenog, privrženog i “Sretnog Psa”.

Svim prijašnjim i budućim vlasnicima pasa iz naše uzgajivačnice smo na raspolaganju svaki dan sa savjetima o prehrani, zdravlju i odgoju pasa. U praksi nam se i nakon nekoliko godina javljaju naši zadovoljni kupci u potrazi za korisnim savjetima za koje znaju da će ih dobiti od “Sretnog Psa” jer ako pratite Sretnog Psa i Sretan Pas će pratiti Vas.

LOKACIJA – Uzgajivačnica je udaljena 6 km od naplatanih kućica Ivanić Grad odnosno 44 km od Zagreba. Na službenoj stranici “Sretan Pas” uz pomoć interaktivne karte utvrdite točnu udaljenost i isplanirajte najbliži put do naše uzgajivačnice.

E-mail: sretan.pas@hotmail.com

CIJENA: 300 €

 

Posjetite nas i na:

FACEBOOK stranica: www.facebook.com/SRETANPAS.hr
(Hrvatska/Croatia)
www.facebook.com/HAPPYDOG111/
(Europa/World)

E-mail: sretan.pas@hotmail.com

Comments are closed.