MAĐARSKA VIŽLA štenci – PRODAJA!

Profesionalna uzgajivačnica “H.S. od Ivanića” FCI 10/01 Sretan Pas uspješno se bavi uzgojem i prodajom pasa od 2001. godine. Vrhunski štenci iz naše uzgajivačnice danas rastu, žive i uživaju diljem Hrvatske, Austrije, Slovenije, Njemačke, Švicarske, Norveške, Italije, Francuske, SAD-a, Engleske, Finske i Mađarske. Trenutno ste u mogućnosti rezervirati prekrasne štence mađarske vižle kontroliranog podrijetla i izložbenog potencijala koji su se oštenili 18.06.2020., te će biti spremni za odlazak u svoje nove domove od 13.08.2020. nadalje. Štenci će biti prijavljeni u Hrvatski kinološki savez i posjedovati će rodovnice (FCI međunarodni pedigre – HKS), EU putovnice, odnosno zdravstvene iskaznice. Biti će cijepljeni koktelom protiv 8 bolesti štenećaka, mikročipirani i očišćeni od unutarnjih i vanjskih parazita. Prema potrebi se može izraditi i Eksportna Rodovnica, a za inozemne kupce info da se odlično služimo engleskim jezikom, pa nas mogu kontaktirati putem mobitela, WhatsApp-a, Vibera i e-maila. Svaki kupac uz štene dobiva pismena uputstva o odgoju, uzgoju, prehrani i zdravlju šteneta.

NAPOMENA : U pro/HD videu možete vidjeti video-mix štenaca iz naših prijašnjih legla kojima je otac također bio naš maneken AS HR 11894 Mvk

RODITELJI :

Majka: Crna (odlične uzgojne linije, kontrolirano podrijetlo / ocjena eksterijera /odličan/ položen IPO ispit / aktivna i iskusna u lovu sa visoko razvijenim lovnim sposobnostima)

Otac: AS – HR 11894 MVK (odlične uzgojne linije, kontrolirano podrijetlo / ocjena eksterijera /odličan/ položen IPO ispit / aktivan i iskusan u lovu sa visoko razvijenim lovnim sposobnostima)

Mađarske vižle se mogu koristiti u svrhe lova, te su isto tako savršeni kao kućni ljubimci. To su psi koji se slažu sa svim ostalim pasminama i ne pokazuju nikakve znakove agresivnosti. Miroljubivi su te jedni od najodanijih pasa na svijetu koji su iznimno privrženi svojim vlasnicima. Jako su inteligentni i poslušni, a prema djeci se ponašaju kao prijatelji i čuvari. Vrlo ih je jednostavno održavati zbog kratke dlake.

JEDINI U HRVATSKOJ i vrlo moguće i većem dijelu Europe u našoj branši omogućavamo profesionalni HD VIDEO u kojem Vam na audio-vizualno efektan i zabavan način prezentiramo svakog našeg vrhunskog štenca pojedinačno ili štence iz predhodnih legla. Na taj način Vam pružamo priliku da odaberete svog budućeg ljubimca čak i ako nas niste u mogućnosti posjetiti, te Vam ga prema dogovoru možemo dostaviti. Želite li osobno doći uz najavu možete bez obveze pogledati štence u našoj uzgajivačnici, te se ujedno uvjeriti da su okruženje, komfor, pažnja i ljubav koju mi pružamo našim ljubimcima i njihovim štencima na dokazano visokoj razini. Zato Vam garantiramo da uz sve vrhunske karakteristike naših pasa kod nas kupujete prije svega zadovoljnog, zdravog, veselog, smirenog, privrženog i “Sretnog Psa”.

Svim prijašnjim i budućim vlasnicima pasa iz naše uzgajivačnice smo na raspolaganju svaki dan sa savjetima o prehrani, zdravlju i odgoju pasa. U praksi nam se i nakon nekoliko godina javljaju naši zadovoljni kupci u potrazi za korisnim savjetima za koje znaju da će ih dobiti od “Sretnog Psa” jer ako pratite Sretnog Psa i Sretan Pas će pratiti Vas.

LOKACIJA – Uzgajivačnica je udaljena 16 km od naplatanih kućica Ivanić Grad odnosno 54 km od Zagreba. Na službenoj stranici “Sretan Pas” uz pomoć interaktivne karte utvrdite točnu udaljenost i isplanirajte najbliži put do naše uzgajivačnice.

CIJENA – PRICE: 3500 kuna (475 €)

Posjetite nas i na:

FACEBOOK stranica: www.facebook.com/SRETANPAS.hr
(Hrvatska/Croatia)
www.facebook.com/HAPPYDOG111/
(Europa/World)

E-mail: sretan.pas@hotmail.com

Comments are closed.